SWEDEN | UMEÅ

Vad gör en i Umeå på 30 timmar?

Jo, en landar, åker taxi i 7 minuter in till city, sätter sig i ett mötesrum på NorrlandsOperan och snackar danskonst hela dagen, checkar in på Hotell Winn, äter god middag på Guitars och dricker jättegott vin, ser en dansföreställning med Tentacle Tribe i NorrlandsOperans Blackbox, dricker öl i hotell foajén, spanar efter obefintligt norrsken (hade tydligen varit magiskt kvällen innan), sover, äter hotellfrukost (utan bacon av miljöskäl), sitter på lite mer möte om danskonst, äter jättegod sushi (på huvudgatan), promenerar längst med älven, möter upp en norrländsk hippie, tittar på en spännande vietnamesisk konstutställning på Bildmuseet, dricker öl med den norrländska hippien, åker till flygplatsen och flyger till bästa vännen i Stockholm. Det är vad en gör på 30 timmar i Umeå.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.