STHLM-ARKÖSUND

Semestervecka 4 av 7. Drog upp till bästis för en Stockholms weekend med vänner och festligheter. Fredag med afterwork i city, först blekholmen i ösregn och sen armbrytning på Copperfield. På lördagen fixade jag och mina resekumpaner från Asien J & E tacofest med efterföljande pink party i Spånga. Söndagen gick åt till att boka ett gäng hotell i Mexiko för kommande äventyr och sen gick jag och bästis till skogs - på hiking i Kungsängen, 1 mil. Bra övning inför vår planerade 80 mils vandring nästa sommar. Good luck to us. 

 Måndag. Efter frukost på klassiska Vetekatten hoppade jag på ett tåg till Norrköping för att därifrån ta mig ut till världens ände - Arkösund, där en polare bosatt sig över sommaren. Oj vilket vackert ställe. Hav och natur. Extremt svenskt på nåt vis. Vin på trappen, lyxmiddag på hotellet, brittisk rock n roll på Kompassen och skumpa-efterfest på en segelbåt till sju på morgonen. Två timmars sömn lyckades jag få till innan bussen gick tillbaka till Norrköping - och sen vidare till Stockholm för ytterligare en afterwork - den här gången på Lasse i parken, livemusik, regn, öl och skratt! Efterfesten blev på Temple Bar innan det blev dags att springa till sista pendeln hem. Maxat. 

Idag, just nu, onsdag, ligger jag på playan i Tibble, Lillsjön, jobbar på den hittills obefintliga solbrännan - och vilar upp mig inför festivaaaaaal. Imorrn drar jag och bästis till Riga och sen vidare till tredagars festivalen Positivus 2015. Taggade som fan! Rival Sons, Robert Plant, Kasabian och Placebo. 


#1 - - Veronika Lindh:

Åååh, Placebo lyssnade jag jättemycket på förr :)) så bra!!!