TIVEDEN

PÅ ÄVENTYR. Har varit ute på vift i fem dagar Scenkonstbiennal I Malmö & återträff med Rosa Bussarna i Tiveden. Malmö levererade ovanligt bra scenkonst i år (eller så var det jag som gjorde ovanligt bra val). Lite segt att ta morgontåget från Malmö till Skövde dock - men det gick fint - väl där kom min bil och mötte upp mig för roadtrip till Tiveden (Ösjönäs) för häng med drygt 250 "pinkare"=folk som åkt Rosa Bussarna en eller jättemånga gånger i sitt liv. En helg full med öl, stök, regn, sol, festivalfeeling..och Cotton Eye Joe Show (Rednex). Himla kul! Träffade massor av folk som jag har rest med - och som jag kommer resa med i framtiden. Ja väldigt snart faktiskt, flera av oss åker ner tillsammans till Sweden Rock i veckan. 
 
Äventyret fortsätter. Sweden Rock tills på söndag och på måndag morgon går flyget till Moldavien dit vi ska och turnéra med en teaterföreställning. Spännande! Det blir så tight med tid så jag kommer inte ens hinna hem emellan, får checka in mig på Landvetter-hotellet för att duscha av mig festivalsmutsen och sova några timmar i riktigt säng. 
 

Kommentarer:

1 carro:

skriven

kul

2 Malin:

skriven

Kul! Så gött att Sweden Rock äntligen drar igång imorgon, kommer bli så grymt röj! :)

3 MATILDA ROSQVIST:

skriven

vad härligt :)

4 Linda- Mamma till Alfred:

skriven

Ah men vad fan Rednex! NU är jag avis! Sånt jäkla röj!! Fan vad kul!!
I helgen blir det solid Sound och jag lovar, skall inte försöka att dansa omkull ngn, elelr trillar av ngn stol;)
Du är väl på ngn konsert någonstanns, var det Lettland mån tro? Vi måste ses snart igen för lite party Tina! Sjukt kul!

5 Linda-Mamma till Alfred:

skriven

Ja det var kul verkligen;)Hihi hoppas det var ok att jag lånade lite;)Gällande festivalen så menade jag ifall du var hemma imorgon på Solid men minns att du kanske inte var det utan att du skulle på ngt i Lettland;)Imorgon blir det röj för min del på Solid iaf!

6 FANTASYDINING-En blogg om temarestauranger och resor:

skriven

Åh ha så fantastiskt kul! ar ännu inte besökt sweden rock men vill gärna

Kommentera här: