#1 - - s p i n d e l t j e j e n:

Åhhhhh jag vill också!!!!!

#2 - - Anonym:

Welcome onboard.

#3 - - Tove Lindgren:

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Mvh, Tove

#4 - - Sara:

Hejsan, jag är väldigt sugen på samma resa, har inte bokat än men undrar över vaccinationer. Hur gjorde du med alla vaccinationer och hur långt innan tog du alla "sprutor" (alltså innan avresa, haha kanske lite flummigt)
Tacksam för svar :)

Svar: Hej Sara. Kul, det är en fantastisk resa! Jag tror jag hade alla vaccin sedan innan, sånd där hela livet skydd efter 3 sprutor, det du behöver framförallt är hepatit A+B (havrix & twinrix eller vad det heter). Malariatabletter skippade jag, dte var inte så värst mycket myggor och sover man med myggnät (viktigt!) och skyddar sig med myggmedel på kvällarna så räcker det gott och väl. Har du känslig mage och inte är sådär jätte petig med vad du stoppar i dig så är dokural också bra (flytande jätteäckligt som man tar i 2 doser), tror typ 2-3 veckor innan. Men hör av dig till närmsta vaccincentral så säger dom till dig vad som rekommenderas. Den infon kommer också i infobrevet som man får efter man bokat/betalt. Du kommer inte ångra dig, åk!
Tina Axelsson