STOCKHOLM PRIDE 2016

SUMMER IN THE CITY. Efter min 3-veckors Europaresa stannade jag ytterligare i 10 dagar i Stockholm med bästis och en travelbuddy från Chicago som vi träffade i Indien för en massa år sedan – för att hänga på pride och visa upp staden från sin bästa sida, Stockholmssommar!

Kungsängen. Sol & bad. Gröna Udden. Mälaren. Grillkväll. Lillsjön. Allsång på Skansen. Pride-invigning. Kontorsfest. Räkkryssning. Skumparty på Patricia. Gamla Stan. Yayoi Kusama/Moderna Museet. Skeppet Vasa. The Cookie-nose-tower. Thailand. The Pride Parade! Drottningholm. Skogskyrkogården. Swedish kebabpizza. Radisson Sky bar. Vargmatning. Rosendalsträdgård. Öldrickning på Mosebacke. Efterfest på Kvarnen. And my fantastic friends – old ones – new ones – love you all!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.