2 Läs mer >>
En sysslolös hemmahelg som huxflux förvandlades till en sleazerockfredag och punkfestivalslördag. Det är himla tur att jag har så spontana vänner som aldrig bangar. 
 
Danska Lagerloudz och The Last Vegas från Chicago intog scenen på Backstage Rockbar i Trollhättan och gamla Trucken, nu mer Skjul Fyra Sex i Göteborg förvandlades till punkfestival Banned in Gbg med Nio Liv, Blodad tand, Gamla pengar, Power face och Axe Rush
 
Helgens toppspelningar var helt klart The Last Vegas (lyssna på I´m bad) och Axe Rush som tyvärr inte finns på spotify men det gör inte så mycket för deras scennärvaro måste ändå upplevas live. Kommer dom till en scen nära dig, tveka för fan inte. Spring dit! 
 
 
 
 

BACKSTAGE & BANNED

0 Läs mer >>

Ice Hot Dance festival Copenhagen. 3 dagar, 10 föreställningar av varierad karaktär: Fairyland on drugs, nakna clowner på en sopptipp av kyrkogårdsblommor, en vilsen man med en pall, avgrundsvarelser, rythmiska headbagers i en guldskog, naket installationsverk, ångestladdat technodisco, surrande fluga (som fick mig att somna), undersökning av hippocampus, fox walking och wood chock, syntolkat gruppsex, erotisk meditation och slutligen 30 nakna kroppar i en ring. Dans kan vara så mycket! 

 

Hann också med,

 

Uråldriga skulpturer på Glyptoteket, magiska tavlor av Theodore Rousseau (next mission åka till frankrike och se vad han såg!), en utställning med dom franska mästarna, Degas balettflickor, Gauguins Tahiti, Monets tolkningar av vatten och verk av Pissarro, Cezanne, Delacroix, Manet, van Gogh, Renoir och Picasso. Utsikten från Rundatornet på Köpmansgatan - fin! Utställningen "Broken relationships" gripande och fascinerande. Äppleromsglögg i Nyhavn och besök på ett kattcafé där jag fick klappa Snövit, Stoffer, Panter, Peter, Åse, Guffe och Tiger. 

 

Det enda jag inte hann med var mat.

 

 

 

ICE HOT COPENHAGEN

0 Läs mer >>

I slutet av november va en sån där riktigt grym spelningshelg i Götet (i Skövde också, men det är ju så svårt att vara på två ställen samtidigt). Valet föll på Bruket Rock på fredan och Skjul Fyra Sex på lördan. 

Bruket Rock: Descalier // EndbitE // Mays Hounds // Eldrimner // Despite // Bullet

Kajskjul Fyra Sex: Scumbag Millionaire // Grande Royale // The Empire Strikes

Bäst: My friend Jack med EndbitE, Bullet - som förvånade mig med sin scenshow och The Empire Strikes med The ballad of sailor Hawkins - bara älskar den! 

Sämst: Att sångaren i Grande Royale klippt av sig sitt långa fina hår till en välklippt page. 

 

BRUKET ROCK // SKJ...