BACKSTAGE & BANNED

FESTIVAL&CONCERTS / Backstage Rockbar, Skjul fyra sex / Permalink / 2
En sysslolös hemmahelg som huxflux förvandlades till en sleazerockfredag och punkfestivalslördag. Det är himla tur att jag har så spontana vänner som aldrig bangar. 
 
Danska Lagerloudz och The Last Vegas från Chicago intog scenen på Backstage Rockbar i Trollhättan och gamla Trucken, nu mer Skjul Fyra Sex i Göteborg förvandlades till punkfestival Banned in Gbg med Nio Liv, Blodad tand, Gamla pengar, Power face och Axe Rush
 
Helgens toppspelningar var helt klart The Last Vegas (lyssna på I´m bad) och Axe Rush som tyvärr inte finns på spotify men det gör inte så mycket för deras scennärvaro måste ändå upplevas live. Kommer dom till en scen nära dig, tveka för fan inte. Spring dit! 
 
 
 
 
#1 - - Linda:

Haha blev lite full i skratt när jag läste sysslolös, tänkte att du har väl aldrig någonsin en sysslolös helg*S* åh näää då inte denna heller,hihi
Svar:Nämen Åh Tina, tack och det ÄR verkligen du med!! Japp tillsammans skapar vi ett härligt kaos, hoppas på att få ett nytt reseäventyr med dig igen snart! När? Vart?

#2 - - Linda:

Jaha ingen uppdatering här inte *S* skojar bara lite med dig T.
Svar: Jippie jäääj nu har du ju skrivit upp dig och det innebär ju att jag & du någon gång kommer att åka dit, bestämt ;) Älskar att resa med dig, så jäkla kul rent ut sagt!Ja Istanbul är kanske inte det stället man väljer att åka till just nu, hoppas att det ändrar sig någon gång över tiden. Men åh skall du mellanlanda där =( Kommer säkert inte vara någon fara!
Mmm men Dubai är ju sååå fint och varmt o gott =)

Till top