FESTIVAL&CONCERTS capricorn, club slacker, hypnos, hällas, kulturhuset bastionen, musikföreningen adrian, pustervik, robert pehrssons humbucker, scumbag millionaire

5 X ROCK

ROCKHELG GÖTEBORG // UDDEVALLA
 
Förra helgen var en sån där riktigt grym konserthelg igen. På fredagen var vi på Pustervik i Göteborg som körde en av sina grymma Club Slacker-kvällar. Denna gång stod Hällas // Scumbag Millionaire // Hypnos på scen alla tre levererade 100%! Killarna i Scumbag har jag nog sett en 7-8 gånger medan de andra två banden var nya liveupplevelser, Hypnos har jag sett fram emot sjukt länge. Tyvärr blev det inga bilder denna kvällen då Pustervik har en rätt kass scen att fota - det blir liksom bara extrema grodperspektiv med fokus på ben och skrev. 
 
På lördagen körde Uddevallas egna rockscen en av sina gig på Bastionen i arrangemang av MF Adrian som är rockens stöttepelare i Körpehöla (betydligt coolare namn än Uddevalla). Carpricorn och Robert Pehrsson´s Humbucker. Bra skit. Här lyckades jag få lite bilder. Jag gillar scener när publiken praktiskt taget står på scenen.