KRÖKBACKEN

.WORLD BY TINA: SWEDEN, FESTIVAL&CONCERTS / krökbacken, leksand / Permalink / 1
KRÖKBACKEN´17 
 
Vem vill hänga på Way Out West när en kan dra till Dalarna - placera sig i en sandgrop och låtsas att en är på Burning Man. Jag väljer Leksand och Krökbacken alla gånger! Vilken fantastisk stämning och fantastisk festival. Så mycket bra stoner rock - och bäst av allt du behöver inte ens vara i närheten av scenen - oavsett vart i sandgropen du befinner dig kan du vara säker på att inte missa nåt. 
 
Kom fram till Leksand efter en 7 timmars (dötrist) tågresa - efter lite strul med taxi (vafan vadå 3 timmars väntetid?) började vi med poolparty innan det var dags att dra vidare till festivalen. Dom flesta hade redan vart där ett dygn så partyt va redan i full gång så att säga. Lyckades även lokalisera Camp: Sill å krabba Uddevalla som jag sen tiggde skjuss av hem - inga mer evighetståg. 
 
Jag behöver nog inte säga så mycket mer. Låter bilderna tala för sig själva.
 
Uppmaning!  Får ni chans att se Demon Head, Troubled Horse, Svvamp, Ordos, Tornet, Mushroom Caravan Overdrive eller Vokinis - gör´t! 
 
Nästa festival blir på en piratbåt i Oslo. Mitt liv är fantastiskt. 
 
 
 
 
#1 - - Linda:

Piratbåt i Oslo! Grymt!!Who is that guy btw ;)
Svar: Ja det är ett jäkla knivigt val, Madrid känns renare på ngt sätt.Svårt att förklara men fräschare stad liksom. Ja vi gick en hel del när vi var i Madrid ändå och såg så mycket! Me like! Barcelona alla de största sevärdheterna har man ju sett, dock hann vi inte med berget sist. Åker du till Barcelona, glöm inte mig! Men åh spännande med Venedig! Vi letar febrilt efter resa, men dyrt fortfarande, suck.

Till top