OSLO WKND

OSLO WEEKEND
 
[Inlägget är delvis sponsrat av Nettbuss]
 
Vinloppis, punk & Skriet. 
 
Egentligen är det jättekonstigt att jag inte har spenderat mer tid i Oslo - bussbiljetten från Uddevalla kostar nästan samma som till Göteborg (150 spänn med lite rabatt) och resvägen är hälften så lång som till Stockholm (strax över 2 timmar utan köer och tullkrångel). Heja Nettbuss
 
Oslo är ju en supertrevlig stad, med massor av utomhuskonst och vinloppisar - okej vinloppis va visst en hittepågrej och inte något som alla oslobor höll på med vilket jag fick uppfattningen av. Det bestod helt enkelt av att dricka vin i kaffemugg samtidigt som man shoppar bra-å-ha-prylar som elefantmuggar och fula trätroll.
 
Förutom att gå på vinloppis så hängde vi på spelning på Blitz (movement) - baren = medtag egen alkohol. Jag gillade konceptet. En annan sak jag gillar är konst så vi gick till Vigelandsparken och skrattade åt skulpturer och söta damer och härmade Munchs Skriet på Nasjonalgalleriet. Check! 
 
Sen va helgen slut och jag var tvungen att åka hem. Helt mot min vilja. 
 
 
#1 - - Kattis:

Åh jag måste verkligen få ändan ur och spendera lite tid i Oslo jag å!! Härliga bilder!:)

#2 - - Asylmamma:

Jag har faktiskt inte varit i Norge mer än en gång över dagen och det är så synd! Det verkar så fint och mysigt ❤️

#3 - - Jeanette:

Åh Oslo! Där har jag bott i nästan tre år och det känns som mitt andra hem :)

Sv: Jag kom hem från Nicaragua igår och jag längtar redan tillbaka så jag förstår dig! Trots att vi var där i tre veckor så känner jag att det är så mycket mer att se där.

Till top