STUDIO WORK

ART.BY.TINA / art by tina / Permalink / 6
Work hard. Play hard. 
 
Förutom att jag jobbar på en teater som marknadsförare på heltid, pluggar Grafisk Design på halvtid, springer på konserter & festivaler typ varje helg - och reser så ofta jag kan så har jag också en ateljé där jag skapar konst. Eller snarare kanske borde skapa konst. Men ibland händer det. Och då kan det se ut såhär. 
 
Allt jag skapar är till salu, jag gör även verk på beställning - men med konstnärlig frihet. Mina verk finns att beskåda på denna sida http://artbytina.blogg.se Vid förfrågningar går det fint att skicka mail till artbytina@hotmail.com. 
 
 
 
 
#1 - - Linda:

Hihi, jaaa du borde måla mer Tina! Ovanför kaninen och den under, to die for!!
SVar: Nä exakt det borde inte vara några problem faktiskt! Men har slöat till mig lite så jag behöver komma igång. Går dock sjukt mkt på jobbet, haha. Ja men man rör sig mer än vad man tror! Skall bli grymt kul detta och vårt lag måste ju bara vinna,hehe.

#2 - - Kattis:

Vilka läckra konstverk du skapar!😀
sv: Jag håller med och tycker att även grönsakerna har mer och bättre smak när man är i södra Europa...tomaterna i Grekland är ju fantastiskt goda jämfört med hemma i Sverige.☺

#3 - - Hanna Karlsson:

Vilka annorlunda och läckra konstverk som du skapar!

#4 - - Linda:

Svar: Haha såklart, men det visste jag ju redan! Så jäkla häftigt, är bara ett uns avis, gah! Tänk vad det gör mkt på drinken hela helhetsupplevelsen!

#5 - - Asylmamma:

Wow! Älskar kaninerna med de rosa öronen. Den känns så himla stark 💕

#6 - - THERESA:

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Till top