#STHLMWKND

.WORLD BY TINA: CITY LIFE, .WORLD BY TINA: SWEDEN / satans demokrati, satans död, stockholm / Permalink / 2

STHLMWKND - Julbord, Satans död och bloody breakfast. 

 

FREDAG
Hornstull. Vin & tacos i hor(n)huset. Vem tänkte till där egentligen när val av namn var på tapeten? Vinkväll hos bästis och hennes kille. Öl på Stage mötte upp bästis nr 2 och drog sen vidare till Judit & Bertil. Avslutade kvällen med att tömma lägenhetens spritförråd. Snäppet onödigt i efterhand. 

 

LÖRDAG
Hotellfrulle i lägenheten. Julbord på Stallmästargården. Fantastiskt! Och spännande att gå på familjejulmiddag med två familjer du inte ens är en del av haha. Fick julklapp å allt. Efteråt blev det dags att fira min födelsedag, eller iaf utnyttja presenten jag fick i mars på min födelsedag. Biljett till sista delen av Satans Demokrati som vi var på i våras (här kan ni se bilder från den upplevelsen) - nu var det dags för Satans Död. Satans cool alltså. Himla snyggt scenkonstprojekt med fokus på konst. Ett rivningshus ute i Sickla där alla rum är inredda av smarta konststudenter. I början blir du tilldelad en mask, en handbok med uppdrag och en ficklampa. Mer tänker jag inte avslöja. Men jag rekommenderar starkt att haffa någon av dom få biljetter som finns kvar! Spelas fram till och med nyårsafton. 

 

SÖNDAG
Bloody Breakfast framför Den oändliga historien. Vi hade först tänkt att se den på frukostbio - men biljetterna var slut så vi fick lösa en egen variant. Eftermiddagen spenderades med en promenad vid Årstaviken, Tantolunden och alla gulliga kolonistugor. Men är det ett skämt att man måste stå i kö i 30 år för att få tag på en? Bygg fler - och låt folk få bo i dom. Varför ska folk ha löjligt stora boytor när bostadsbristen är åt skogen. Jag hade lätt klarat mig på en 20-ish kvadratig stuga. 

 

Sen var det dags att ta evighetståget tillbaka hem. Lyssnandes på Mordpodden i fyra timmar. Någon mer som tycker den ena som snackar har väldigt släpig röst? Som att hon drar ut på varje sista ord i meningar för att göra det mer spännande. Kanske är extra känslig mot röster, har aldrig lyckats ta mig igenom en enda ljudbok pga att jag blir irriterad på uppläsaren. Jag övar på det. 

 

Den blå bilden från Satans Död (där en person sitter vid ett bord med mask på sig) är en pressbild och fotad av Anja Dahlgren. Men det var så vi såg ut när vi vandrade runt i dom 150 olika rummen och utförde våra personliga uppdrag och upplevde påhittade minnen. Jag blev tilldelad karaktären Felicia. 

 

 
 
#1 - - sarah :

har inte testat den en..

#2 - - Alice:

Oj, vilken fullspäckad och rolig helg! :D

Sv: Åh, vad roligt att du också jobbar med dans, även om det är mer backstage! :D Låter ju superintressant! Dansar du något själv också?

Till top