OSLO AUTUMN

Bättre sent än aldrig...(eller hur var det nu?). Oavsett här kommer lite bilder från när Oslo var som höstigast med tusentals gula löv överallt. Någongång i oktober. Vem kan motstå att hoppa i lövhögar liksom? Nu var det kanske inte en lövhög direkt utan vi fick improvisera på en trottoar...men ändå.
 
Och jag fick chans att testa effekterna på min lilla resekamera, Canon Powershot N. Kanske inte världens bästa ur flera perspektiv, men smidig, snygg och ett bra komplement till mobilen. Superplus +++++++ med wifi så man kan direktöverföra på studs. 
 
Jag hänger ju en hel del i Oslo nu för tiden, av anledning att världens bästa person råkar ha bosatt sig där. Så tar därför gärna emot tips på spännande Oslo- och norgeäventyr! Hittills har jag upptäckt vinloppisar (som tydligen inte är en "grej" även om det borde vara det) härmat Skriet, fotat skulpturer i Vigelandsparken och lyssnat på punk på Blitz. Så hit me! 
 
 
 
 
 
#1 - - Mirre:

Oh så härliga bilder och så fin du var i håret

#2 - - Linda:

Härliga bilder!!!!
Svar: Japp det är du verkligen!!!Åh såg fantastiskt ut på instagram iaf!

#3 - - Veiken:

Det är länge sedan jag var i Oslo, men det borde bli en tripp dit ganska snart! Möjligen när det blir vår och inte så kallt!

#4 - - Hanna:

Åh aldrig varit i Norge men vill dit!

#5 - - Maria:

Har tyvärr inga tips att ge på saker att göra i Oslo eller i Norge överhuvudtaget, trots att jag har både min far och två bröder som bor där så är jag aldrig där och hälsar på. Vi har liksom ingen kontakt...
Fina bilder!

Till top