2 Läs mer >>
När jag somnade tisdagen den 26 september visste jag inte att det skulle bli sista natten med henne.
 
Eller det kanske jag egentligen visste.
 
Jag somnade gråtandes med henne på huvudkudden. Jag hörde hur hennes andning var anträngd. Jag hade hemska mardrömmar och vaknade kallsvettig flera gånger. På morgonen tog jag mod till mig och ringde det där samtalet ingen vill ringa och packade in henne i bilen. 
 
Jag visste att jag inte skulle få med mig henne hem igen.
 
Veterinärens bud stod klart..."det är nog bäst för henne att..."jag började storlipa men insåg också att veterinären hade rätt. Det är här det tar slut. Innan hon får för ont.
 
17 år av kärlek.
 
Du kommer alltid att fattas mig. Min fina fina Maja. 
 
 

MAJA

3 Läs mer >>
[Inlägget innehåller reklamlänkar]
 
Som jag skrev i ett tidigare inlägg så tycker jag det är sjukt kul att kombinera mode med resor, jag planerar alltid mina rese-outfits ganska noga. Lagom till när jag skulle åka till Grekland nu förra helgen så dök det passande nog upp ett paket med fyra nya plagg - två vackra klänningar, ett par spets brallor och en fantastiskt skön skjortklänning. Två av dom åkte rakt ner i resväskan och förvandlades till outfiten för två utekvällar - Thessaloniki night out! Dessvärre verkar båda slutsålda nu - men hittade liknande här och här. Båda till extremt rimliga priser. 
 
 

FASHION & TRAVEL

1 Läs mer >>
Furulund - Vækerø - Lysaker
 
 

ANOTHER OSLO

5 Läs mer >>
MODE ÄR KONST
 
Min garderob är gigantiskt och proppfull med fantastiska plagg. Jag älskar att kombinera och fundera ut outfits till olika event, fester - ja till allt jag gör. Jag köper nästan inga dyra saker (fast skor, jackor och väskor kan jag lägga lite mer på än annars) - det mesta fyndar jag på second hand, när jag är ute och reser eller i min mormors garderob - jag börjar fatta vart intresset kommer ifrån. En stor del när jag reser är just att planera resväskan i förväg, hur många outfits jag behöver samt några i reserv om jag ändrar mig. Det är så roligt med kläder!
 
Nästa helg får jag packa mina levi´s shorts och virkade toppar då jag och två tjejpolare drar ner till Grekiska rivieran på en långweekend - och två veckor därefter åker jag och världens bästa person till Venedig och spanar in världens just nu coolaste konst på konstbiennalen - ja ni kan ju tänka er hur kul det blir med kläder som sticker ut där! Det åker nog med ett par egendesignade jeansjackor och ganska många coola solbrillor. 
 
 
 

FASHION IS ART

2 Läs mer >>
PIRATFESTIVALEN I OSLO 2017
 
[Inlägget är delvis sponsrat av Nettbuss]
 
Jag gillar ju som ni vet festivaler - och något jag gillar extra mycket är festivaler med tema, gärna på udda platser - ingen chans att jag skulle missat en piratfestival! Två dagars piratande på skeppet Lady Mack vid Akershus festning - mitt i Oslo. 
 
Lysande koncept, alla kategorier! På grund av regnet fick piraterna och banden flytta in under däck på båten, och dessvärre färre band än planerat. Men det spelade inte så himla stor roll för dom som spelade var fantastiska. Berserk Bastards (piratrock!), Valentourettes (norsk punkrock, tributeband) och Ska N Ska (ska-reggae-punk-balkan-rock, lite som Hoffmaestro med lite för många på scen och lite för många instrument - sjukt röjiga!).  
 
LÅTTIPS!
 
Berserk Bastards - Sex Train 
Valentourettes - Rattlesnake Charlie 
Ska N Ska - A-team 
 
Eftersom jag nu mer åker till Oslo typ varannan helg så kan jag passa på att tipsa om Nettbuss (ja jag är sponsrad) - väldigt rimliga priser (ibland kommer man till Oslo för en hundring), bekväma säten, wifi och extra plus för trevliga chaufförer. När jag precis kommit fram till Oslo och chauffören skulle önska oss trevlig helg på engelska råkade han säga ”this is the end of the world” istället för ändhållplats. Hela bussen började fnittra hysteriskt. Bra start på fredagen! Dubbelextraplus för att han också hittade en annan väg och lyckades undvika att hamna i kö i flera timmar i en tunnel - som mina vänner. Vilket bussproffs! 
 
 
 

PIRATFESTIVAL

8 Läs mer >>
GOTHENBURG BOWL GAMES 2017
 
Lördagen spenderades med att hänga i skateparken bakom Bergakungen, gratisfestival med skatetävlingar och fem band. Punkiga Allvaret (som vi dessvärre missade), skövdebrudarna i Browsing Collection, ett för mig nytt band - Quilt, bra ös och vrålsnygga guldjackor! Lite mer softa tjejen i True Moon (musiken är skön att lyssna på - fast kanske inte helt perfekt för en skatefest) och rockarna i Night Viper - tjejen som sjunger har alltid så grymma brallor - den här gången körde hon sina röda glansiga. To die for. 
 
 

ACTION I PARKEN