FASHION IS ART

MODE&OUTFIT / Permalink / 5
MODE ÄR KONST
 
Min garderob är gigantiskt och proppfull med fantastiska plagg. Jag älskar att kombinera och fundera ut outfits till olika event, fester - ja till allt jag gör. Jag köper nästan inga dyra saker (fast skor, jackor och väskor kan jag lägga lite mer på än annars) - det mesta fyndar jag på second hand, när jag är ute och reser eller i min mormors garderob - jag börjar fatta vart intresset kommer ifrån. En stor del när jag reser är just att planera resväskan i förväg, hur många outfits jag behöver samt några i reserv om jag ändrar mig. Det är så roligt med kläder!
 
Nästa helg får jag packa mina levi´s shorts och virkade toppar då jag och två tjejpolare drar ner till Grekiska rivieran på en långweekend - och två veckor därefter åker jag och världens bästa person till Venedig och spanar in världens just nu coolaste konst på konstbiennalen - ja ni kan ju tänka er hur kul det blir med kläder som sticker ut där! Det åker nog med ett par egendesignade jeansjackor och ganska många coola solbrillor. 
 
 
 
#1 - - Jeanette:

Håller med om att kläder kan vara riktigt roligt! Själv är jag inne i en period av att rensa ut min garderob för jag har insett att jag har så mycket kläder att jag glömmer bort att jag har vissa klädesplagg.

Haha så genialiskt beskrivet om min öronvärk. Det var precis så det kändes! Jäkligt synd att det inte ledde till att jag fick en gåva utan snarare bara en huvudvärk....:)

#2 - - Ajli Müller:

Jag håller med dig sååå mycket, det är så himla roligt att planera och välja och fundera. Och grekiska rivieran, MAJ GADD!!! Såååå avundsjuk :D :D

#3 - - Linda:

Ah det där med att planera olika outfits när man reser är verkligen inte min grej, haha. Men så har jag ju inget direkt intresse heller. Jag tar på mig nått neutralt bara ;) Klänningar gillar jag ju iofs!
Svar: Ah isbalsam lät spännande har aldrig hört talas om! Japp det lutar nog åt den vet att du älskar den! Kanske kan köpa med mig en ned till Grekland på taxfree på Landvetter. Behöver verkligen en ny!
Herregud kan inte fatta att vi åker på torsdag!

#4 - - Emilia Sandell:

SÅ cool stil du har :D Du har så rätt i det du säger, mode är verkligen en konst och jag önskar att jag själv vågade lite mer :(

#5 - - THERESA:

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Till top