EUROPRIDE 2018

.WORLD BY TINA, FESTIVAL&CONCERTS / europride, europride 2018, regionteater väst, västra götalandsregionen, westpride / Permalink / 4
EUROPRIDE GÖTEBORG 2018
 
Alltså shit vilken stämning, extremt känslosamt att så många var på plats och gick i lördagens regnbågståg i Göteborg. Det ger ändå hopp om samhället. Hörde någon siffra av poliserna om att det var 25000 deltagare. Det är stort! Extra fint att Sverige som värdland för årets Europride delade upp det mellan Stockholm och Göteborg. 15 dagars manifestation för allas lika rättigheter. I år gick jag i tåget tillsammans med min arbetsplats Regionteater Väst (...som jag gärna skryter med lite extra för att vi gör så jäkla bra scenkonst!) - under Västra Götalandsregionens flagg som är vår ägare. Visst blev mina specialdesignade tischor snygga? 
 
Kanske blir återbesök till Wien nästa år - inte nog med att staden nyligen blev utsedd till världens trevligaste - dom är också värdar för Europride 2019. Ses vi där? 
 
 
 
#1 - - Marias Memoarer:

Prideparader är så fina och festliga! Speciellt de mindre jag varit på har varit rentav mysiga och familjära :)

#2 - - Wanderlust by Jona:

Åh, såg ju bara så härligt ut! :D

#3 - - Fantasy Dining:

Åh, missade detta i år. Härliga regnbågiga färger:)

#4 - - FREEDOMtravel:

Härligt! Och fina bilder! Missade alla prideparader i år, men såg lite rester i Antwerpen, regnbågsfärgat övergångsställe och annat ;) Hade varit kul att pricka in, men så blev det inte.

Till top