OSLO SNAPSHOTS

.WORLD BY TINA, .WORLD BY TINA: CITY LIFE, .WORLD BY TINA: EUROPE, .WORLD BY TINA: NORDIC COUNTRIES, .WORLD BY TINA: NORWAY / explore oslo, oslo, snapshots, visit oslo / Permalink / 1
 
EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD
 
22 000 ord. Alla inlägg behöver inte berikas med text. Ibland räcker bilder långt, här kommer ett gäng blandade bilder från min blivande hemstad Oslo från året som gått. Vinter. Vår. Sommar. Höst. Och vinter igen. 
 
Oslo är en så fin stad, liten, lätt att ta sig runt i och nära både hav och natur. En stad som har det mesta med andra ord. Dessutom rent geografiskt närmare mig än vår egen huvudstad. En stad jag verkligen trivs i. Den enda nackdelen är att staden konstant är en stor byggarbetsplats - så fort något byggprojekt är klart så påbörjas något annat. En stad i ständig förnyelse. Det kan kännas lite rörigt och förstör stadsbilden med alla lyftkranar som sticker upp som giraffhalsar både här och var. 
 
 
 
#1 - - Cornelia:

Åh vad jag älskar Oslo. En gång i min ungdom så var jag bombsäker på att jag skulle flytta dit en dag. Men nu får jag nog revidera den planen. Men att ta med sambon som aldrig varit där är ju görbart. Tack för inspiration. I detta inlägg och i alla.

Till top