LONDON 12H

.WORLD BY TINA, .WORLD BY TINA: CITY LIFE, .WORLD BY TINA: EUROPE, .WORLD BY TINA: UK / London, fish n chips, london pilsner, the crobar, the four horses of helios / Permalink / 2

12 TIMMAR I LONDON

Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Fish n chips och London Pilsner. 

På flygresan hem från Azorerna hade vi en 12 timmars layover i London. Det enda vettiga tyckte jag var att a National Express in till city (tågen var dessvärre inställda för renovering). A hade aldrig varit i London så jag valde ut några måsten (tror detta kan ha blivit min 6:e Londontripp i ordningen, om man inte räknar alla gånger jag åkt till Brighton via London). Valen föll på Westminister Abbey, Big Ben (som tyvärr också den höll på att renoveras), London Eye, Trafalgar Square, en god Fish n chips på en typisk engelsk pub, Piccadilly Circus, drack London Pilsner, poserade vid en klassisk röd telefonkiosk (som nog användes som pissoar), fotade dubbeldäckare, beundrade kända häststatyn The Four Horses of Helios av Rudy Weller och en blixtvisit på mitt favvohak The Crobar (bästa rockplacet i stan) - som dessvärre var knöktjockt med folk så vi fick vända i dörrn. Var inte så pigg på att trängas med tusen långhåriga rockers just den kvällen - nästa gång! 

Efter några timmar blev det dags för att återigen hoppa på bussen tillbaka till flygplatsen. Sammanlagt ca 3 timmars bussresa och ca 4 timmar i London. Hade ni gjort samma val eller stannat kvar på Stansted flygplats? Och om ni hade 12 timmar i London vad hade ni haft uppskrivet på er to-do-list? 

 

 
#1 - - Linda:

Älskar London, måste dit igen snart!!
Svar: Ja, det är ju såklart bättre med levande djur. Men man behöver inte åka så långt för att komma till en älgpark räcker med den på vägen till Munkedal. Den det skyltas om på E6:an där det står en stor älg på berget. Där har vi med varit så mysigt!
Nordens Ark är mysigt med.

#2 - - Fantasy Dining:

Ja 12 timmar i Lon,don är inte mycket, men det fixade ju ni väldigt bra ;)

Till top