OSLO FOODWKND

.WORLD BY TINA, .WORLD BY TINA: CITY LIFE, .WORLD BY TINA: EUROPE, .WORLD BY TINA: NORDIC COUNTRIES, .WORLD BY TINA: NORWAY / Tøyen, bangkok thai oslo, oslo, postkontoret oslo / Permalink / 1
Ännu en fantastisk helg i Oslo med världens bästa person, världsgod mat och snygga väggmålningar. 
 
Efter en kort busstur (sov hela vägen) landade jag i Oslo på lördagsförmiddagen (efter en ganska hård premiärfestsnatt ute på klubb). På dagens agenda stod besök i akvariebutik, snowboardskors-letande och graffiti-spanande. Jag var sjukt sugen på mexikanska tacos - men det blev för långt att gå så fick rekommendation om att gå till Postkontoret i stadsdelen Tøyen och käka pizza (jag vet, skumt namn, gissar att det kanske har legat ett postkontor där någongång i dåtiden). Supergod pizza - men för 200 norska kronor per pizza ska man väl kunna förvänta sig det. Stenungnsbakad pizza med biff, pepperoni och (osynliga köttbullar) + gigantiska vitlöksbröd. 
 
Man kan väl säga att hela den här helgen gick i matens tecken och vilken mat sen. Allt var supergott. Oslo levererar! ...eller så är det vi som är tokgrymma på att välja rätt ställen. Jag tror på det senare. Efter pizzan åkte vi hem och gjorde en stor kanna Bloody Mary - jag råkar vara självutnämnt bloody-proffs med efterföljande tacos & mello. Hittar man ingen restaurang får man fixa själv och tacos är nästan alltid godast närt man gör det själv ändå med sina favvo tillbehör. På tal om mello, vilket hitte-på. Vad är det som händer? Bäst var Överse Senap för att citera Erik Ekstrand och Jörgen Lötgård i #Meh (finns på youtube) som är dom inofficiella kommentatorerna som SVT försökt stoppa. Dom gjorde hela spektaklet sevärt. 
 
Söndagen spenderade vi som vanligt i sängen med film, mat och spel, När & Fjärran, 1-0 till A. Beställde utkörningsmat från Bangkok Thai och fick en av dom bästa biffsalladerna - EVER. Till och med bättre än i Bangkok haha. 
 
 
 
#1 - - Linda:

Åh härlig helg! Måste nog snart åka till Oslo jag med. Trodde inte du såg på mello. Ja inte bra asså. Men det kan ju endast bli bättre, haha!
Svar: Ah hihi. Ser bara på Netflix om kvällarna, sträckser innan jag skall sova,typ,haha. Sedan har ju vi sådan där hyrfunktion i vår tv. Så filmen läggs på tv abonnemanget, hur bra som helst!
Mitt sätt att koppla av, efter en hysterisk dag, få tänka på lite annat än jobb.

Till top