PICO #2

.WORLD BY TINA, .WORLD BY TINA: AZORES, .WORLD BY TINA: EUROPE, .WORLD BY TINA: PORTUGAL / azorerna, madalena, pico, pico island / Permalink / 2

THE AZORES STORIES
The Green Island – The Grey Island – The Blue Island
15 dagar. 3 öar. 8 flygresor. 2 färjor. 5 boenden.

 

PICO - MADALENA. Nu är vi tillbaka på Pico Island, men den här gången i staden Madalena, öns största - där också största hamnen och färjeläget ligger. Här spenderade vi 24 timmar innan flyget tillbaka till resans startpunkt Ponta Delgada på ön Sao Miguel.   

Dag 11. Tog färjan tillbaka till Pico island och staden Madalena. Var egentligen på jakt efter sushi men hittade en sunkig ölbar istället - vilket vägdes upp av restaurangen vi hamnade på senare. Supermysig med kebabglass som efterrätt, ja inte glass med kött men glass på en snurrande kebabpinne som man hyvlade ner i sin tallrik (tyvärr ingen aning om vad restaurangen hette). Avslutade kvällen med bubbelbad på rummet.

Dag 12. Utforskning av staden Madalena. Tusen bilder av vågor och stormigt vackert hav, hittade sushin som vi letade efter kvällen innan, blev kompisar med en supergosig katt och drack marockanskt te och åt kladdig chokladtårta på ett Tea House innan det blev dags att ta en taxi till flygplatsen - tillbaka till där resan startade - i Ponta Delgada på Sao Miguel. Den här gången hade vi bokat rum på Talisman, ett av stadens mest kända hotell. Bra val! Supermysigt hotell med fint rum och megabekväma sängar - mitt i centrum. Allt är visserligen i centrum, staden är ju inte så stor. Intog kvällens middag på en rosa restaurang, bestående av rosa kött och rosa väggar - Casa Rosa.
 
To be continued. Last stop (back to) Sao Miguel. 
 
 
 
#1 - - Josefin Nilsson:

Så fina bilder! :)

#2 - - Linda:

Hihi rosa kött oxå, dom har verkligen gått all in på rosa. Verkar verkligen ha varit en toppenresa!

Svar: Hehe kan tänka att du har en del väskor ja. Fast jag är ju inte sån, nöjer med dessa två. Köper gärna lite mer påkostade väskor när jag väl köper. Händer inte jätteofta att jag köper väskor nuförtiden faktiskt. Men tycker de tär skitkul med väskor!

Till top