PINK BUNNY

ART.BY.TINA, UTSTÄLLNINGAR / bohusläns museum, killer bunny, murder bunny, mördarkanin, pink bunny, uddevalla / Permalink / 3
När en rosa mördarkanin blir inbjuden till en konstsalong. 
 
Ni som följt mig länge vet att jag också är konstnär och tillbringar mycket av min fritid med att skapa färgstark konst i min ateljé, de senare åren har jag börjat intressera mig för skulptur mer och mer. För någon månad sedan blev ett av mina verk antaget till Bohusläns Museums jurybedömda utställning Bohussalongen i Uddevalla. Jag har blivit antagen två gånger tidigare, men eftersom jag varit bosatt på annan ort under flera år så har jag inte kunnat söka igen förrän nu. Känns väldigt peppande, ibland behöver man en sådan boost för sitt skapande. Att bli uppmärksammad och få lite cred för det man gör.  
 
Detta är andra gången jag fått möjlighet att ställa ut en av mina skulpturer, sist var det i Skövde Konsthall med Holy Cow.  
 
Utställningen pågår fram till och med den 25 januari 2018. 
 
Är ni nyfikna på min konst så kan ni kika in i mitt digitala galleri - allt är till salu om inget annat står eller om dom redan är sålda förstås - jag gör även verk på beställning, med konstnärlig frihet. Det går också fint att komma och hälsa på i min ateljé i centrala Uddevalla. 
 
 
 
 
 
#1 - - Ajli Müller:

Din mördarkanin är outstanding! OCH SVINLÄSKIG! Hehehe...

Åh, med tequila går allt åt helvete för mig också, med eller utan platåskor, hehe...!

#2 - - Linda:

Åh rekommenderar verkligen ett besök i din ateljé! Älskar ju din konst!
Svar: Åh Hotel Tonight är ju grymt bra ju, AirBnb appen har jag redan sedan vår förra resa!
Åh vi skall ju göra en så jäkla grym resa nu i juni, längtar sååååå!Äntligen!

#3 - - Fantasy Dining:

Så himla coolt. Hade varit kul att se din konst någon gång.

Till top