#EUROTRIP18

.WORLD BY TINA, .WORLD BY TINA: EUROPE, .WORLD BY TINA: HAPPY CAMPER / eurotrip, eurotrip 18, eurotrip 2018, happy camper, toyota yaris verso / Permalink / 2
Allt är förberett, bilen är packad, växterna vattnade - nu draaaaaaaar vi! Stora resdagen har kommit och om några timmar kör vi upp till Dalarna för midsommarfirande, sen festivalande på Öland och därefter ner mot kontinenten: Danmark - Tyskland - Nederländerna - Belgien - Frankrike - Spanien - Portugal - Gibraltar - Marocko - Andorra. 
 
Vill ni hänga med på resan? Gilla/följ World by Tina på facebook (länk) och våra instagramkonton @worldbytina & @wetten_
 
 
 
 
 
 
 Illustration: Tina Axelsson - artbytina.blogg.se
#1 - - Linda :

Sååå spännande kommer definitivt att följa er såklart!

#2 - - Linda :

Ni kommer säkert få en helt amazing resa. Men ja, jag hade aldrig gjort som ni, sova i bilen! Helt galet obekvämt,hehe.
Funkar säkert, vi tog ju en roadtrip i Europa 2011, vi hittade inget hotell eftersom vi inte heller hade förbokat något så skulle vi bara vila lite i vår bil. Vi var livrädda massa skumt folk på ett "vanligt" ställe i Frankrike. Så vi kunde inte koppla av, vi hann med o se ett inbrott och en skum figur som smög runt och spanade in oss. När man åker med husbil etc så råder man ju till att sova på "campingar" på grund av gasattacker & vägpirater. Hoppas att det inte händer er något. Var rädda om er! Som du tycker om Dubai tycker jag om att sova i en bil ;)

Svar: ÅH men eller hur! Dubai är helt fantastiskt, passade oss som handen i handsken. Kvinnoförtryck ja, men det hindrar inte mig från att göra min livs drömresa. Min dröm har nu gått i uppfyllelse! Så roligt och vi har så många härliga resor framför oss i livet.
Vart man än sig i världen vänder så stöter man på kvinnoförtryck (inte så många i världen som tänker som oss i Norden tyvärr). Men eftersom jag känner dig så, svar nej detta är inte din typ av resa;) Det är många som kör weekend i Dubai så varför inte om du hamnar där någon gång. Vi kommer definitivt åka dit igen! Frälsta av Dubai som så många andra =)

Till top