STORYSPOT

.WORLD BY TINA, COLLABORATIONS / content creator, storyspot / Permalink / 1
WORLDBYTINA.SE - CONTENT CREATOR FOR STORYSPOT - travel stories from all over the world! 
 
Som komplement till recensioner och videoklipp - nu kör vi rösttips! Med appen Storyspot (länk till deras webb) kan man enkelt prata in sina egna tips och lyssna på andras från ställen man är nyfiken på att besöka. Det blir ärligt och väldigt spontant. Kul grej och jag är väldigt glad över att jag är en av deras utvalda Content Creators. Hittills har jag spelat in tre stycken, från en solnedgångsklippa i Stockholm, från en ölfest i Wien och från årets Sweden Rock festival. 
 
Ni hittar mina spots lättast genom att söka på rubrikerna i appen: 
 
Stockholm Sunset
Wiener Bier Fest
Sweden Rock med Rosa Bussarna
 
I sommar lär det bli fler rese-spots, både i Sverige och under vår roadtrip i Europa - stay tuned!
 
_____________
 
Intervju med Storyspot-teamet: 
 

Berätta lite om dig själv, vem är du?

 

Jag heter Tina och är kommunikatör på en teater, reseskribent på worldbytina.se och konstnär under mitt alias #artbytina. Jag reser så ofta jag kan, viua jobbet, själv, med killen, med vänner eller i grupp. Jag har bloggat sedan 2007 men bestämde mig för ungefär ett år sedan för att bara fokusera på resor – personliga travel stories och tips från spännande platser runt om i världen.

 

Vilka intressen har du?

 

Reser världen runt så ofta jag har möjlighet, skapar konst i min ateljé och älskar att åka på festivaler!

 

Om du skulle beskriva dig själv med tre ord, vilka skulle det då vara? 

 

Glad, fixare och kreativ.

 

Du älskar ju att resa, vad är det med resandet som lockar dig?

 

Att få se nya platser, träffa människor och uppleva andra kulturer och testa traditionell mat.

 

Vad gör du i sommar?

 

Jag börjar med en vecka på Sweden Rock (som varje år!), sen midsommarfirande i Dalarna, lite camping i Sverige följt av reggaefestivalen Öland Roots. Därefter packar vi bilen och planerar att köra drygt 700 mil i min Toyota Yaris, längst med västkusten ner mot Portugal under ca 3 veckor.

 

Vilken är din favoritplats att vara på?

 

Svår fråga! Jag är faktiskt osäker på om jag har en favoritplats, alla nya ställen jag besöker blir liksom nya guldkorn. Men min favoritkänsla är när du kliver ur flygplanet och möts av ett nytt land eller ny stad. Jag har dock två ställen som har en extra plats i mitt reshjärta brittiska Brighton och paradisön Caye Caulker utanför Belize.

 

Vad drivs du av när du skapar innehåll i dina sociala kanaler?

 

Det är otroligt kul att ha möjligheten att dela med mig av världen till familj, vänner och andra resglada som väljer att följa mina kanaler. Som att skicka vykort från världens alla hörn. Extra roligt är när man faktiskt kan hjälpa andra med tips på hotell, kollektivtrafik, restauranger och annat. Jag får ofta mail av personer som söker tips av olika slag och engagerar mig mycket i olika resgrupper på Facebook. 

 

Hur var det för dig att spela in din första Storyspot?

 

Supernervöst, alltid lite läskigt att höra sin egen röst. Dessutom körde jag live helt utan manus så det blev lite...oplanerat. Men nästa gång ska jag planera underlaget lite bättre så att jag får med allt som jag vill förmedla med platsen.

 

Och slutligen, vilken plats skulle du vilja veta mer om?

 

Madagaskar – som just nu står högst upp på min bucket list! 

 

 

 
 
 
Worldbytina.se i samarbete med Storyspot - Now it is up to you to tell the story of our world
 
 
#1 - - Linda :

Diggar ditt nya utseende på bloggen Tiny Tina! Så himla kul att både jag & du är utvalda Content Creators. Snart kommer det upp några från Dubai! Hihi har ej kollat ifall någon annan kört därifrån, förmodligen inte. Jag blir den första. Coolt!

Till top