MOMONDO AWARDS´18

.ABOUT WORLDBYTINA, .WORLD BY TINA / 2017, dna-kit, lonely planet, momondo, momondo gala, momondo open world awards, sandy stadelmann, skyddsrummet stockholm, tina axelsson, world by tina / Permalink / 1
MOMONDO INFLUENCERS OPEN WORLD AWARDS 2018
Skyddsrummet vid Söder Mälarstrand i Stockholm
 
För ungefär tre veckor sedan fick reda på att jag var en av finalisterna i Momondos Open World Award för reseinfluencers inom bloggar och SoMe - nu var det dags för gala och prisutdelning! Jag känner mig otroligt hedrad över att ha blivit inbjuden - tack som fan alla som röstat och som läser mina travel stories! Även om jag har bloggat sedan 2007 så har jag bara kunnat kalla mig resebloggare några få månader så detta var en välkommen bekräftelse på att det var ett av dom bästa besluten jag tagit - att fokusera 100% på reseberättelser och användbara tips till andra som gillar att utforska världen, resvana eller ej. 
 
När jag började resa var det inte lika lätt som nu att få tag på just dom där tipsen som hade gjort allt så mycket lättare - då var det i princip bara Lonely Planet som var varje resenärs resebibel och som stod överst på packlistan - men handfasta tips om vart du kan äta, bo och sevärdheter du under inga omständigheter får missa. Jag köper fortfarande deras böcker när jag ska ge mig ut på nya äventyr, för tips, men också som minnen efter resan. Det är kul att se hur raddan av böcker växer sig längre för varje år. Fler böcker, fler reseminnen, fler travel stories=) 
 
Tillbaka till galan. Tyvärr blev jag inte en av förstapristagarna men jag vann ett spännande DNA-kit framtaget av AncestryDNA som gör att man kan kolla vart man kommer ifrån - sitt etniska ursprung upp till 500 år tillbaka i tiden. En slags släktforskning som istället för att ta reda på vilka personer du är släkt gör att du kan få reda på vilka länder du härstammar ifrån. Jag har ingen aning om min historia så långt tillbaka så detta ska bli superspännande! 
 
Tack Momondo för en kul galakväll med reseinfluencers, mingel, god plockmat och drinkar. Som extra bonus fick vi en snabbkurs i twerking av grymma rese-youtubeprofilen och också kvällens konferencier Sandy Stadelmann (länk till hennes youtubekanal). 
 
…och stort GRATTIS till alla vinnarna - ni är sjukt inspirerande, varenda en av er! 
 
 
 
 
 
#1 - - Liniz Travel :

Vilket fint inlägg! Ja vilken trevlig gala det var!!!!

Svar: Ja supertrevlig och kul att få lite koll på alla man tidigare bara kommit i kontakt med på nätet:) Eftersom jag inte bor i stockholm har jag inte kunnat tacka ja till några inbjudningar till pressfrukostar och liknande, så detta var toppen för mig!
World by Tina / Tina Axelsson

Till top