MAGICAL VIENNA

.WORLD BY TINA, .WORLD BY TINA: CITY LIFE, .WORLD BY TINA: EUROPE / Vienna, Wien, architecture vienna, arkitektur wien, europas vackraste stad, vackraste byggnaden i wien / Permalink / 3
 
WIEN - Europas vackraste stad! Någon som tänker säga emot mig? 
 
MAGICAL VIENNA
Alltså Wien, så bedårande vacker med sina pråliga hus, speciellt i solnedgång då de ljusa husväggarna skiftar färg efter solen och hela staden får ett orange sken. Det kallar jag magi. Ni som varit där vet förmodligen precis vad jag menar. 
 
Belvedere Palace, Operan, Stefansdomen, Rådhuset, karlskirche, konstmuseet i Museumquartier, fjärilshuset, slottet Schönbrunn och coola Hundertwasser Village. Ja det finns så många arkitektoriska underverk i den här staden att det är svårt att räkna upp alla. Ni får helt enkelt beundra staden utifrån bilderna istället. Bilderna är en blandad mix av vackerheter och alla ställen jag nämner här finns inte med på bild och vice versa. Mitt allra bästa tips, åk dit och upplev staden med egna ögon. Bilderna gör den egentligen inte rättvisa. 
 
Se också mina övriga inlägg om Wien: 
 
 
 
 

#1 - - Ann-Louise:

Wien ser så fint ut! Var på väg att boka en resa dit för ett tag sedan när jag hittade riktigt billiga biljetter, men sen hann priset såklart gå upp medan jag funderade...

Svar: Sist jag åkte betalade jag också en summa som var rätt orimligt hög för en weekend. Men hade en vän som var där från new york så tänkte att det iaf blev billigare än att besöka henne i usa:) Dyrare resor ibland, ibland billigare. Det jämnar väl ut sig i längden. Hoppas du kommer dit en annan gång, det är verkligen en fin stad, så fin att man får nackspärr haha.
Tina Axelsson

#2 - - Linda:

Men åh Wien hade nog verkligen jag gillat!!!!!
Svar: Hahahaha men vad roligt! Ja, tänk så olika det kan vara verkligen. Mmm ja jag är nog en gnutta mer positiv och sedan så har jag ju verkligen inte den erfarenheten som du har inom den världen, typ inte sett något så min upplevelse var fantastisk såklart.

#3 - - Emma Engström:

Kan verkligen bli så fascinerad över byggnader, så häftigt verkligen! :D

Svar: Ja verkligen, man byggde så himla vackert förr. Inte bara praktiskt och funktionstänk som nu. Wien är en väldigt vacker stad med mängder av gamla judiska kvarter.
Tina Axelsson

Till top