SCENKONSTGALAN 2019

.WORLD BY TINA, .WORLD BY TINA: ART & THE CITY, FESTIVAL&CONCERTS / DA SUSS, SCENKONSTGALAN, SCENKONSTGUIDEN, STORA TEATERN, regionteater väst / Permalink / 2
 
MÅNDAGSGLITTER & GLAMOUR PÅ SCENKONSTGALAN 2019
 
När en helt vanlig måndag förvandlas till Oscarsgalan, eller ja, kanske snarare Oscarsgalans motsvarighet där teatrar, danskompanier och politiska kämpar hyllas - alla med en och samma drivkraft - de brinner för scenkonst! 
 
Här, på Stora Teatern i Göteborg samlades igår eldsjälar inom scenkonsten från hela Sverige. Min arbetsplats, Regionteater Väst var självklart där och hejjade högljutt på våra nominerade kollegor - inte minst på vår kollega galadrottningen Da Suss som delade ut pris för ÅRETS MAGI...som hon egentligen borde behållt själv, such a star! 
 
Under kvällen delades priser ut för bland annat ÅRETS SPOT ON, ÅRETS SLOW FOOD och ÅRETS SINNESORGASM blandat med bubbeldrickande, bad i bollhav, mingel på hög nivå och showeri på scenen. En kväll att minnas. Framförallt för att jag kanske är på väg att lämna denna bransch för att träda in i resebranchen, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog att hitta ett sätt att kombinera de båda och få ut det bästa av två världar. LIke a pro. 
 
Galan arrangerades för femte året av Scenkonstguiden som har som syfte att lyfta scenkonsten och synliggöra konstens styrka. Mycket viktigt! 
  
 
 
#1 - - Christine -29°:

Vilken kväll det ser ut att ha varit! Låter verkligen som en bra måndag. Och spännande att du funderar på att byta bransch. :)

Svar: Planerna är redan långt skridna, har studerar till trac-diplomerad resekonsult i snart ett år, har ett år kvar och ska snart ut på praktik i samband med flytt till Oslo:) Känns kul att testa på något nytt!
WORLD BY TINA

#2 - - Lena i Wales:

Vilket event, wow!
Stora teatern i Göteborg besökte jag många gånger med min mamma när jag var liten. Långt innan nya operan kom till. Fina minnen.

Till top