EXPLORER OF THE YEAR

BACK IN THE GAME: Worldbytina.se är finalist i Apollos stora resebloggsutmärkelse: Årets reseinspiratör i kategorin Upptäckare!
 
 
PLÖTSLIGT HÄNDER DET
Precis när en trodde en hade snubblat på finalistsnöret så vart en back in the game. Visserligen med ett gäng röstningsdagar förlorade, men skam den som ger sig. Jag tror på min vision om att förmedla inspirerande berättelser om världens alla hörn - och i kombination med min utbildning som resekonsult så tror jag att det blir the perfect combo! Tror ni det också så blir jag så glad och pepp om ni lägger er röst på mig, det tar bara några sekunder. När röstningen är över är det dags för en jury att kliva in och välja ut en vinnare bland topp 3. 
 
TRAVEL BLOGGER LOVE
Alla resebloggare som är med i både Norge och Sverige i de tre olika kategorierna är sjukt drivna, inspirerande och fantastiska personer som väljer att dela med sig av världen i skrift och bild. De är min största inspirationskälla och alla värda vinnare! Ta er gärna tid att upptäcka era nya favoriter - där finns så mycket kunskap och tips beroende på vilken del av världen du är nyfiken på. 
 
WINNER TAKES IT ALL...or not
Vinnare eller inte, den pepp som ni ger genom att välja att lägga er röst på worldbytina.se är värt guld för mig! 
 
1. Klicka på länken

https://www.apollo.se/erbjudanden/arets-reseinspirator/upptackare 

 

2. Leta upp Tina Axelsson - worldbytina.se

 

3. Klicka på rösta 

 

 

STORT TACK OCH BOCK

...till alla som uppskattar och stöttar mitt världsliga reseprojekt. Framtiden är så spännande med en månads varumärkesutveckling i England, roadtrip i Norge, weekend i Berlin och praktik på en tågresebyrå utanför Oslo. Hoppas ni vill hänga med på mina äventyr! Drömmer också om att arrangera en resa igen, så har ni förslag - tell me! 

 

 

 
 
#1 - - Mariasmemoarer:

Norge, är de ändå svenska medborgare? Jag antog att jag halkade bort från första rundan pga av att jag är finländsk medborgare (står i reglerna att man måste vara bokförd eller nåt sånt i Sverige), fast orkade förvisso aldrig skicka och fråga dem vad som hände heller..

Nå struntsamma, stort lycka till åt dig nu inför slutspurten 😊👌🌸

Svar: Jag är fortfarande folkbokförd i Sverige då jag studerar här ett år till, så jag har dubbla boenden kan man säga, och hittills har jag bara hunnit vara i Oslo i drygt två veckor sammanlagt under den här våren. Så fortfarande 100% svensk medborgare.
WORLD BY TINA

#2 - - Mariasmemoarer:

Alltså nu var ju min kommentar om personer från Norge inte riktad till dig om du trodde det, jag vet ju du är från Sverige såklart 😅 Men tyckte du skrev att norrmän också var med (ej bokförda eller svenska medborgare..?). Det var det jag reagerade på, då reglerna typ säger att man inte kan motta vinst om man inte uppfyller det kravet.

Svar: Apollo norge har en egen exakt likadan tävling, samtidigt som den svenska:)
WORLD BY TINA

Till top