ÅRETS RESEINSPIRATÖR 2019

.WORLD BY TINA, .WORLD BY TINA: RESTIPS & TANKAR, PRESS & MEDIA / APOLLO, CORKSCREW THINKING, EXETER, TURKIETRESOR, TYRKIAREISER, ÅRETS RESEINSPIRATÖR / Permalink / 0
WHAT´S UP? Nominerad som Årets Reseinspiratör, blivit erbjuden åka till England en månad med ett EU-projekt och har genomfört min praktik hos Turkietresor. 
 
ÅRETS RESEINSPIRATÖR
Worldbytina.se blev i fredags nominerad av Apollo till Årets Reseinspiratör i kategorin "Upptäckare". Så gillar ni att hänga med på mina resor världen runt med travel stories, guider och rekommendationer så får ni gärna lägga er röst via länken nedan - det tar bara några sekunder. Ni hittar mig just nu på plats 15: https://www.apollo.se/erbjudanden/arets-reseinspirator/upptackare
 
CORKSCREW-PROJEKT I EXTETER
I gengäld så lovar jag att fortsätta berätta om mina äventyr, med start i Exeter i södra England där jag från och med mitten av juni och en månad framöver kommer att befinna mig på entreprenörspraktik! Så stolt och glad över att jag blivit antagen till det projektet - nu ska worldbytina.se bli en proffsig plattform för reseintresserade - och så småningom kanske till och med researrangör.
 
 
 
TURKIETRESOR / TYRKIAREISER
Just nu gör jag min sista praktikvecka efter två månader på marknadsavdelningen på  Turkietresor´s huvudkontor i Stockholm. Det har varit otroligt lärorikt att få en insikt i resebranschen från "andra hållet". Höjdpunkten var att att få åka ner och besöka en av deras populära destinationer och hotell för att se det som säljs "live" samt lärt mig massor om olika sälj-, kommunikations- och annonsverktyg och såklart: Turkiet som destination! 
 
Här kan ni läsa om min upplevelse i Kemer: http://worldbytina.se/2019/april/this-is-kemer.html
 
 
 
 
Till top