CYPRUS | LARNACA

CHARTER TO CYPRUS: ONE WEEK IN LARNACA

Vi bosatte oss i en fin lägenhet i centrala Larnaca, 200 meter från havet och 80 meter från shoppinggatan. Bästa lunchen var en fantastiskt god och enkel tomat- & lök sallad med äkta grekisk fårost. Kvällarna fördrevs med nattpromenad vid strandkanten, Strawberry Margaritas på någon av de många strandbarerna och dagarna med att bada i 26 gradigt vatten, klappa katter och en utflykt med lokalbussen till party no 1 staden Ayia Napa. Bästa middagen i Larnaca hittas på Hobos Steakhouse´s takterass – mitt tips, laxen med champinjonsås! Som bonus serveras popcorn på alla barer som snacks, I love popcorn! Men min allra bästa tips är ändå de grillade majskolvarna på strandpromenaden!
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.