CYPRUS | AYIA NAPA

2 WEEKS IN PARTY CITY NO 1 – AYIA NAPA

Sammanfattning av två galna veckor i Ayia Napa. Fyra vänner. 15 dagar. Cypern. Ayia Napa. Hotell Kleio. Beach. Strand. Sol. Bad. Sand. Klippor. Poolbar. Keo öl. Smirnoff. Chili con carne. Piratbåt. Irländsk pub. Strawberry Margaruita. Shopping. Solbränd. Moussaka. Tommys. Elvis-look-a-like. Drink & Beer tower. Reggae River. Balkongfest. Yatzy. Promenader. Grottor. Katter. Stekta nudlar. Nattpromenad. Stängt nöjesfält. Snorkling. Färgglada fiskar. Fotbollskväll. Nunnekloster. Mulllbärsträd. Kattunge. Papegojor. Västindisk mat. Grillad majskorv. Nissi Beach. Ekorrar. Kycklingar. Gratis drinkar. Bedrock Inn. Balkongöl. Drinkkväll. Pimm´s. Castillo Special. Singapore Sling. Larnaka. Öl runda. Ravens Rock. Svampsoppa. Fillet of Cod. Peach Melba. Trubadur. Drinkar. Sovmorgon. Tatziki. Ouzo. Grabbarna Grus. Poolparty till gryningen. Buss. Protaras. Shopping. Paralimni. Budget Nudlar. Kaluha Bar. The Bell. Stormigt. Höga vågor. Katter. Strömavbrott. Kentucky Fried Chicken. Sportbar. Sandy Bay. Tomat & fetaost. Poolbad. Carbonara. Packa. Back to Sweden.


Här kan du hitta mer tips och inspiration ur kategorin CHARTER: https://worldbytina.se/category/charter/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.