CYPRUS | AYIA NAPA

2 WEEKS IN PARTY CITY NO 1 – AYIA NAPA

Sammanfattning av två galna veckor i Ayia Napa. Fyra vänner. 15 dagar. Cypern. Ayia Napa. Hotell Kleio. Beach. Strand. Sol. Bad. Sand. Klippor. Poolbar. Keo öl. Smirnoff. Chili con carne. Piratbåt. Irländsk pub. Strawberry Margaruita. Shopping. Solbränd. Moussaka. Tommys. Elvis-look-a-like. Drink & Beer tower. Reggea River. Balkongfest. Yatzy. Promenader. Grottor. Katter. Stekta nudlar. Nattpromenad. Stängt nöjesfält. Snorkling. Färgglada fiskar. Fotbollskväll. Nunnekloster. Mulllbärsträd. Kattunge. Papegojor. Västindisk mat. Grillad majskorv. Nissi Beach. Ekorrar. Kycklingar. Gratis drinkar. Bedrock Inn. Balkongöl. Drinkkväll. Pimm´s. Castillo Special. Singapore Sling. Larnaka. Öl runda. Ravens Rock. Svampsoppa. Fillet of Cod. Peach Melba. Trubadur. Drinkar. Sovmorgon. Tatziki. Ouzo. Grabbarna Grus. Poolparty till gryningen. Buss. Protaras. Shopping. Paralimni. Budget Nudlar. Kaluha Bar. The Bell, River Reggea. Stormigt. Höga vågor. Katter. Strömavbrott. Kentucky Fried Chicken. Sportbar. Sandy Bay. Tomat & fetaost. Poolbad. Carbonara. Packa. Back to Sweden.


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.