MACEDONIA | LAKE OHRID

THE BALKAN TRIP: Roadtrip through the Balkans with Rosa Bussarna/Pink Caravans – Bulgarien – Grekland – Makedonien – Albanien – Montenegro – Bosnien – Kroatien

CAMP RINO
Bussdag från Grekland till Makedonien och Camp Rino (som för övrigt är en fantastisk camping!) vid Lake Ohrid. Busslunch någonstans vid en landsväg efter gränsen. En makedonsk man kom fram och ville köpa en portion, trodde väl att vi va en rosa foodtruck haha. På väg till sjön stannade vi till i Ohrid City för alkoshopping. Redo för pinkfest! Bodde på Camp Rino utanför Struga, precis vid jättevackra sjön. Fick välkomstpizza av campingägaren och spenderade resten av kvällen med att köpa ölrundor. Billigt som fan! Typ 10 kronor flaskan. Sol, bad, svanfamiljen Swanson, pinkfest, kattungen Rosa Linda – som jag hittade utanför campingen och som ägaren Rino Junior lovade dyrt och heligt efter ganska mycket övertalning – att ta hand om.

OHRID
Sightseeing i mysiga stan Ohrid, ett fort & 365 kyrkor – en kyrka för varje dag på året, fancy trout(forell) & vinmiddag på ett närliggande hotell ägt av en tysk man, eldflugor och punkrockfestival på beachen. Bra avslutning på makedonien-vistelsen. Next destination: Albanien!

Catspotting: 9

One thought on “MACEDONIA | LAKE OHRID

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.