EGYPT | HURGHADA

Oktober 2012. 2 veckor på Le Pacha Resort i Hurghada, Egypten. All Inclusive. SOL. Beach. Turkost hav. Strandyoga. After-beach-öl. Magdansshow. Strandlunch. Röda havet snorkling. Shoppingutflykt. Nattvatten. Äpplecigg. Mega schack-spel. Vrålkatter. Soluppgång. Grynings-balkong-yoga. Båtutflykt. Korallrev. Paradis ö. Giftun Island. Beer party. Skittles. Banana-tea. Chocolate-pancake-breakfast. Kattkompisar. Poolhäng. Solnedgångsbad. Barbeque. Fakir Show. Yatzy-turnering. Bussäventyr. Sightseeing. Utsiktsplats. Stadsvandring. Marinan. Akvarium. Båt kyrkogård. Moské. Kyrka. Egyptiskt bröllop. Hubiskus-te. Musik. Coco-loco-drinkar. Clownfiskar. Mini-mini krabba. Sheraton Road shopping. Latino dance Show. Ödlejakt. Fågelfotografering. Bye bye sunny Egypt.

Hotell: Le Pacha Resort

Säga vad man vill om landets obefintliga demokrati och politiska tillstånd – snorklingen är på världsnivå och teserveringarna som tagna ur en tusen och en natt scen. Ibland får en helt enkelt väga fördelarna mot nackdelarna…

Kan ni gissa vad vi betalade för kalaset? 2300 kr per person. Hur galet är inte det?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.