GREECE | THESSALONIKI

#bloggersgoesthessaloniki | Långweekend till Thessaloniki med bloggvännerna Linda & Maria. Vi valde att testa en annorlunda storstad som weekendresmål. 

Strandpromenad. White Tower. Prosecco på Kitchen Bar i hamnen (very hipster). The Met Skybar & Bloody Mary. Veganfood & Mythos. Tequilarace på Pulp. Strandhäng i Epanomi. Grekisk tapas & Indiskt fika. Flea market & cruise med Piratskepp. Rosé & balkonghäng. Mary Poppins-lek i kända nattparaply-konstverket och smoothiefrukost.

Ungefär så såg våra dagar ut. Staden i sig var väl kanske inte en favoritstad, men å andra sidan är det en stad dit man kan åka när som helst på året och det ändå är liv och rörelse. Storstad mer än turiststad. Och det har ju sin charm det med. Dessutom smidigt att ett välkänt lågprisbolag har prisvärda direktflyg från Landvetter samt att det fanns ett bra utbud av billiga AirBnb-lägenheter – och såklart närheten till de vackra stränderna i Halikidiki.

Från ett tidigare äventyr i Halkidiki & Meteora: http://worldbytina.se/2016/08/06/greece-halikidiki-meteora/

2 thoughts on “GREECE | THESSALONIKI

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.