SWEDEN | SIGHTSEEING DALARNA

DALARNA runt på sju dagar. På en vecka i Dalarna hinner man med sjukt mycket, korta avstånd och sevärdheter i varendaste hörn. Ska man uppleva Sverige på kort tid är Dalarna mitt absolut bästa tips, därefter kommer Västkusten, Gotland & Öland.

Midsommarfirande i LUDVIKA. Shopping i BORLÄNGE. Carl Larsson-gården och gårdsloppis i SUNDBORN. Skateparken i FALUN. Digerberget utsiktsplats i TÄLLBERG (världsmysig by!). Sveriges längsta brygga, långbryggan (628 m) i RÄTTVIK. Fick en skymt av dagbrottet och konsertlokalen DALHALLA. Fricamping vid siljan, i byn FU. Dalahästtillverkningen i NUSNÄS. Sightseeing i MORA och sol & (nästan) bad i Orsasjön, KRÅKBERG. Kattbus i NORET. Isbjörnar, järvar, snöleoparder, tigrar och brunbjörnar på Rovdjursparken i GRÖNKLITT. Världsgod röding-lunch i Fäbod-byn, FRYKSÅS Hotell & Gestgifvei med utsikt över Orsasjön och Siljan. HELVETESFALLET och STORSTUPET. Avslutningsvis Rabarberpaj i ORSA, sightseeing i SKATTUNGBYNoch fruktsalladsbjudning med fin vän i FALUN.

HIGHLIGHTS: Maten (och utsikten) på hotellet i Fryksås, dalahästtillverkningen och Rovdjursparken.

3 thoughts on “SWEDEN | SIGHTSEEING DALARNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.