DET STORA ÄVENTYRET

DET STORA ÄVENTYRET. Vintern 2012 åkte jag på mitt hittills mest minnesvärda äventyr – resan till Indien. En resa som jag aldrig kommer glömma och ett land jag ständigt längtar tillbaka till. Nu är det dags att återuppleva det äventyret, fast på ett helt annat sätt. Overland! Från Sverige till Indien…i en rosa buss. En resa där transporten är själva resan och slutdestinationen får du som bonus.

Varanasi, december 2012

Förra året var det 50 år sedan Rosa Bussarna startade med en resa till Indien. Så vad passar väl bättre än att återuppleva det äventyret – över 50 år senare. Den 19 augusti 2021 rullar bussarna mot Indien!

Resan kommer pågå i drygt 50 dagar, give or take med start i Stockholm med slutstation Srinagar i Indien i början av oktober.

Resan går genom: Sverige – Polen – Slovakien – Ungern – Kroatien – Montenegro – Albanien – Kosovo – Nordmakedonien – Grekland – Turkiet – Iran – Pakistan – Indien.

Vill en förlänga vistelsen finns det möjlighet att fortsätta färden ytterligare en vecka till vackra Ladakh – eller som jag själv funderar på. Förlänga med en vecka i Palolem, Goa som var ett av mina favoritplatser från resan vintern 2012/2013.

Palolem, Goa, januari 2013

Här kan du läsa om hela resan dag för dag, pris och tillval: https://www.rosabussarna.com/resa/sverige-indien-nyhet

Intresseförfrågan – Om det är någon resesajt eller resemagasin som skulle vilja ha ett unikt reportage från denna resa. Hör av er!

Foto av Thomas Bennie, unsplash.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.